stoppen met het werk

  • jessica

    wil graag in contact komen met vrouwen die gestopt zijn met de prostitutie en hier net als ik veel moeite mee hbeben om eruit te blijven

  • bob

    Hai Jessica,

    Een vraagje, waarom doe je dit werk.

    Is het voor het geld of de kick,-drugs of gedwongen.

    groetjes Bob.

  • Dick

    Ik hoorde wel eens dat men verslaafd kan zijn eenmaal men aan deze vorm van werk begint. Het heeft soms helemaal niets meer met geld te maken maar gewoon dat men het lekker vind om steeds een andere p..k te hebben. Geld is soms bijzaak. Dus hiermee wil ik zeggen dat het verslavend kan zijn.

  • Nikita

    Hallo iedereen,

    Ik wil graag eens reageren op wat Dick heeft geschreven.

    Absolute onzin wat je zegt. Op een paar na zijn alle vrouwen (die niet verplicht waren of mensenhandel bedoel ik wel) ermee begonnen voor het geld en blijven dat doen voor het geld. Ik heb jaren in doe branche gewerkt en heb honderden vrouwen zien komen en gaan. En allemaal doen het alleen maar voor het geld. Ja ok, ik zeg nu niet dat wij er soms ook geen plezier aan beleven, als het een goeieklant is, tja, we zijn ook maar mensen hé.

    En de reden dat er velen verslaafd aan geraken en zeker niet omdat we vele pikken willen hebben, maar hoofdzakelijk door de manier van leven (nachtleven b.v.). redelijk veel geld, veel uren moeten werken, de mensen die we kennen zijn ook van dat milieu. Dus als je ermee stopt zit je in een gat, want je wilt afstand nemen van die mensen, je verliest een goede inkomen, en de vele uren dat je aan het werken was moet je weer invullen.

    En Dick, als je echt gelooft dat wij jullie pik gaan missen dan bent je echt naief hoor. Ik zeg wel niet dat er genn enkel van ons dat niet gaat missen, maar het is alsof je het wilt veralgemenen. Wat heel zeker geen waar is

    Als ik een tip mag geven aan mijn ex-collegas die willen stoopen: Maak dat je iets heb om je bezig te houden, wordt zelstandig, open een winkel, tea room, iets waarmee je bezig bent en je toch geld kan aan verdienen. Verhuizen helpt ook soms, niemand ken je daar en he hebt een nieuw omgeving. Als je kinderen hebt of een vaste partner helpt het ook veel want ze nemen veel tijd en aandacht. Wat je ook kan doen als je toch die lifestyle mist is zelf een erotische zaak opendoen, wordt zelf bazin. Of ga terug naar school. Leer voor schoonheidsspecialiste ofzo, tismaar een idee.

    Maar voor je stopt moet je zeker geld genoeg aan de kant hebben, anders zal je binnen de kortste keren hervallen.

    Ik heb me volledig teruggetrokken uit deze leven, gellukkig bestaat deze kans voor vrouwen om er in te stappen, maar zeker om er terug uit te stappen. Ik heb me niets beklaagt. Sommige klanten waren heel speciaal en tof en ben ik blij dat ik ze leren kennen heb, andere waren echte klootzakken en zijn één van de redenen dat ik zo vroeg gestopt ben, maar globaal gezien viel het echt mee.

    doei,

    Nikita

  • peter

    mag ik vragen of je achter de ramen werkt of in een club jessica?

  • Grard

    Beste Peter, vragen of je iets mag vragen?peter schreef:

    >

    > mag ik vragen of je achter de ramen werkt of in een club

    > jessica?

  • Willem

    Zo, en nu hopelijk een reactie waar Jessica om vraagt.

    Lezen mensen!

  • cas

    dick de prick!!

  • brigitte

    hey meid ik ben voor twee jaar terug gestopt met prostitutie vanwege dat ik zwanger was van mijn zoontje die inmiddels alweer een jaar oud is ik heb af en toe nog wel eens wat moeilijkheden der mee vanwege het geld maar ook de gezelligheid der om heen maar ik blijf door zetten tot de dag van vandaag ben ik der niet in terug geweest !!

    het is dus mogelijk !!

    kus brie

  • xxx

    Hoi Jessica!

    Ik ben zelf ook gestopt. Ik weet dat het niet meevalt, het lijkt soms alsof het niet meer uitmaakt als je er eenmaal mee begonnen bent. Wat maakt het dan uit als je nog 1 keer… nou ja je weet wel. Ook is het gewoon verslavend. Je raakt gewend aan het geld, etc.

    Toch ben ik blij dat ik er mee gestopt ben. Het kan echt als je dat wilt. Soms denk ik er nog wel eens aan, als ik even zonder geld zit ofzo.. Ik heb er geen spijt van dat ik het gedaan heb en dat hoeft ook niet denk ik. Ik denk wel dat je moet nadenken over wat je met je leven wilt. Want dit is iets wat je niet je hele leven kunt doen. Ik wens je in elk geval heel veel succes!!